Středoevropská dohoda o volném obchodu. - Čeněk, J.
1. marca 1993 vstúpila do platnosti Stredoeurópska dohoda o voľnom obchode medzi Poľskom, Maďarskom, Českou a Slovenskou republikou. Obsah a stručná charakteristika jednotlivých článkov dohody. Všeobecné ustanovenia. Prílohy dohody. Protokoly Stredoeurópskej dohody o voľnom obchode. Záznam o porozumení - pravidlá, ktoré majú zaručiť jednoznačný výklad ustanovení dohody.