Zahraniční obchod v posledním roce ČSFR. - Neustadt, Alojz
Liberalizácia zahraničného obchodu v ČSFR v r. 1991-1992. Ekonomické nástroje zahraničnoobchodnej politiky. Východzie podmienky pre udržanie a vzostup zahraničného obchodu ČR a SR. Obrat zahraničného obchodu v r. 1992. Bilancia zahraničného obchodu ČSFR. Vývoj teritoriálnej a tovarovej štruktúry.