Nový celní sazebník. - Teplá, M.
Od 1.1.1993 platí podľa nariadenia vlády č. 603/92 Zb. novelizovaný colný sadzobník. Sú tu zachytené zmeny colných sadzieb na základe rokovania ČSFR v rámci GATT a bola tu doplnená kombinovaná nomenklatúra v súvislosti s Európskou dohodou.