Měnové aspekty přílivu zahraničních investic. - Janáčková, Stanislava
Vplyv zahraničných investícií na vnútornú ekonomiku. Faktory ovplyvňujúce atraktívnosť českej ekonomiky pre zahraničný kapitál. Priame zahraničné investície. Kapitálové toky medzi ČR a SR. Portfoliové investície a ich štruktúra.