Platobný styk medzi SR a ČR. 1. - Gunišová, B.
Beseda s pracovníkmi Národnej banky Slovenska, Slovenskej štátnej sporiteľne, Ministerstva financií SR a Poštovej banky o fungovaní platobného styku medzi SR a ČR. Realizácia platieb medzi ČR a SR. Systém zúčtovania platieb v SR prostredníctvom NBS. Poukazovanie platieb v poštovom platobnom styku. Vykonávanie niektorých platieb v devízovej oblasti.