Platobný styk medzi SR a ČR. 2. - Gunišová, B.
Druhá časť besedy o platobnom styku medzi SR a ČR. Zúčtovanie medzinárodného poštového platobného styku. Clearingový platobný styk s ČR. Zúčtovanie platieb v ECU. Vývoj vzájomného započítania platieb medzi obomi republikami.