Ochrana domácího trhu není zločin. Jak se integrovat do světové ekonomiky. - Chlumský, Jiří
Riešenie kompromisu medzi otvorením ekonomiky a jej ochranou. Odmietanie protekcionizmu v ČR. Ochrana domáceho trhu vo vyspelých ekonomikách. Dlhodobé účinky devalvácie. Medzinárodné dimenzie otvárania českej ekonomiky.