Protekcionizmus? Ne! - Dlouhý, V.
Rozhovor s ministrom priemyslu a obchodu ČR. Pokles vývozu a nárast dovozu tovaru. Porovnanie českého tovaru so zahraničným tovarom. Metódy a nástroje na zviditeľnenie českého tovaru. Exportná politika zameraná na podporu exportujúcich podnikov. Odmietnutie protekcionistických opatrení. Nutnosť urýchlenia privatizácie podnikov pre dosiahnutie vyššej kvality výrobkov.