Evropské integrační trendy. Fakta, data, dokumenty. - Procházková, D.
Základné ekonomické ukazovatele vybraných krajín Európskych spoločenstiev v r. 1992. Zahraničný obchod ČSFR v roku 1992 za rok 1992 (v tis. Kčs). Chronológia ES a stredoeurópskeho hospodárskeho priestoru (február 1992). Prognóza. Priemyslové havárie.