Evropské integrační trendy. Fakta, data, dokumenty. - Štrup, I.
Základné ekonomické ukazovatele vybraných krajín Európskeho spoločenstva v r. 1992. Zahraničný obchod Českej republiky január-marec 1993 (v miliónoch Kč). Chronológia. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu ČR. Prognóza Svetovej banky pre tretí svet. Výhľad rozvoja chemického priemyslu do roku 2000.