Střední a východní Evropa se skotskou pachutí. - Veselý, J.
Zasadnutie Európskej rady v dňoch 10.-11. decembra 1992 v Edinburghu. Výsledky zasadnutia a ich dopad pre strednú a východnú Európu. Otázka Maastrichtskej zmluvy. Otázka vstupu ďalších krajín do ES a Európskej rady. Podmienky vstupu. Vzájomná spolupráca v rámci európskych krajín.