Česká republika členským státem OECD? - Pavlík, P.
Snaha o spoluprácu medzi ČSFR a OECD (Organization for Economic Co-operation and Development). Otázka členstva Českej republiky v OECD po rozpade ČSFR. Úlohy a štruktúra OECD. Spolupráca OECD s vládnymi a nevládnymi organizáciami. Práva a povinnosti členov OECD.