PHARE má vítr v plachtách. - Testour, J.
Rozhovor s vedúcim programu PHARE pre ČR. Ciele a mechanizmus programu poskytovania nenávratnej finančnej pomoci z rozpočtu Európskych spoločenstiev pre krajiny strednej Európy prechádzajúce na trhové hospodárstvo. Projekt pomoci pre súkromné malé a stredné podniky. Rozpočet PHARE pre ČR a SR.