Bankrotové zápočty do 15. června. Konsorcium tří firem se pokusí zabránit dominovému efektu konkursů. - Bok, J.
Príčiny odďaľovania zákona o konkurze a vyrovnaní t.j. zákona o bankrote v praxi. Metóda, ktorú volí štát na oddialenie bankrotovej vlny sa líši od podnikového manažmentu a má podobu medzipodnikových zápočtov vzájomných finančných pohľadávok. Tri firmy poverené prevedením zápočtovej operácie. Previazanosť zápočtovej operácie so slovenskými podnikmi. Účasť Investičnej banky pri započítavaní vzájomných pohľadávok a záväzkov.