Obchodní společnost a vlastní firma společníka. - Hajn, P.
Právna úprava zákazu konkurenčného konania. Kapitálové spoločnosti a osobné spoločnosti. Spoločnosť ako dobrovoľné zoskupenie sledujúce spoločný účel. Právne vzťahy so spoločnosťou, na ktorej sa podieľa majiteľ inej firmy.