Podnikatelé u soudu. Jak postupovat v obchodních sporech. - Hlavsa, Petr
Právne predpisy obchodného súdnictva platné v ČR od 1.1.1992, ako aj zmeny a doplnky podľa novely občianskeho súdneho poriadku, uskutočnenej zákonom č. 171/1993 Sb.