Průmyslová práva v kostce. Vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky, obchodní jméno a nekalá soutěž. - Götz, J.
Zmena právnych predpisov, zmena prístupu podnikateľov k priemyslovým právam. Podanie prihlášky o udelenie patentu alebo úžitkového vzoru zvlášť pre ČR a SR. Ochrana priemyslových vzorov. Zápis označenia výrobkov. Podanie prihlášky ochrannej známky a zápis do registra. Práva a povinnosti majiteľov ochranných známok. Zákon upravujúci označenie pôvodu výrobkov. Oceňovanie ochranných známok. Ochrana pôvodného mena, nekalá súťaž. Priemyslové práva po vzniku ČR a SR, správne poplatky.