Ručení, zástavní právo a právo zadržovací. - Pohl, Tomáš
Ručenie podľa občianskeho zákonníka. Vzor dohody o ručení. Záložné právo podľa obchodného zákonníka. Vzory zmluvy o zriadení záložného práva na vec hnuteľnú a na vec nehnuteľnú.