Smlouva o tichém společenství. Jaká práva a povinnosti vyplývají společníkovi z poskytnutí vkladu do podnikání? - Marek, K.
Úprava a ustanovenie zmluvy o tichom spoločenstve. Ustanovenie zmluvy určuje obchodný zákonník 673-681. Práva a povinnosti tichého spoločníka, podiel na zisku alebo strate.