Zahraniční firmy a cizinci v ČR. Kdo může a nemůže podnikat či být zaměstnán v tuzemsku. Jak s uprchlíky. - Bohm, V.
Podnikanie cudzincov v ČR. České obchodno-právne predpisy upravujúce oprávnenie zahraničných osôb. Zamestnávanie cudzincov v ČR. Zmluva medzi ČR a SR o vzájomnom zamestnávaní občanov. Sociálne zabezpečenie občanov, podpora v nezamestnanosti občanov zmluvných štátov.