Základy práva životného prostredia. - Košičiarová, Soňa
Zákony upravujúce práva a povinnosti pri ochrane jednotlivých zložiek životného prostredia. Emisné, imisné a depozičné limity určujúce prípustnú úroveň znečisťovania ovzdušia. Zákon o ovzduší upravujúci všeobecné a osobitné povinnosti právnických a fyzických osôb pri ochrane ovzdušia.