Japonské pracovné právo. - Barancová, Helena
Celoživotné zamestnanie a princíp seniority. Postavenie odborov u podnikateľov. Pracovná zmluva a pracovný čas. Výpoveď zo strany zamestnávateľa. Pracovná disciplína a odmeňovanie. Ochrana žien a mladistvých. Právo zabezpečenia zamestnania a poistenie v nezamestnanosti. Osobitosti japonského tarifného systému. Štrajk a pracovnoprávne nároky. Nové tendencie vo vývoji japonského pracovného práva.