Sociální pomoc v Japonsku. - Sedláček, O.
Štátna administratíva v Japonsku sa orientuje predovšetkým na problematiku starých občanov, zdravotne postihnutých, na pomoc ženám a deťom, ktorým sa garantuje minimálny životný štandard, dôchodky a základná zdravotná starostlivosť. Metódy a formy starostlivosti a sociálnej pomoci starým a zdravotne postihnutým občanom.