Ochrana před nebezpečím ztráty inkasa. - Šimsa, K.
Poistenie úveru proti možným rizikám straty inkasa z pohľadávok od kupujúcich v zahraničí. Ochrana pred komerčnými rizikami, politickými rizikami a pred rizikom prerušenia výroby. Financovanie vývozu na úver. Najnovší poistný produkt Exportnej garančnej a poisťovacej spoločnosti - poistenie úveru kupujúcemu.