Doplňkové důchodové pojišťovací systémy ve Francii. - Průša, Ladislav
Dva hlavné systémy: systém určený iba pre vedúcich pracovníkov a systém určený pre všetky kategórie zamestnancov. Činnosť dvoch popredných francúzskych poisťovacích organizácií. Pravidlá a podmienky pre poskytovanie dôchodkov vo Francúzsku. Vplyv počtu penzijných bodov na výšku dôchodku.