Pojištění úrazů a nemocí. Novinka pro podnikatele: Přihlásit se povinně u České Kooperativy, případně České pojišťovny. - Jouza, L.
Vyhláška MF ČR č.125/1993 Sb. upravuje novým spôsobom práva a povinnosti podnikateľov na pracovisku, kde príde k pracovnému úrazu alebo ochoreniu chorobou z povolania. Podnikatelia a zamestnanci poistení v Českej poisťovni a Českej kooperatíve. Výpočet poistného. Právne predpisy stanovujúce povinnosti zamestnávateľov pri poistení.