Vyhlídka na důchod. - Dostal, J.
Dôchodkové poistenie ako kľúčová oblasť sociálnej politiky ČR. Vyčerpanie možností zlepšenia terajšieho systému. Zásadné nedostatky súčasného systému dôchodkového zabezpečenia a ich ekonomické dôsledky. Základné trendy transformácie dôchodkového zabezpečenia.