Evropský kreditový systém v podmínkách českého vysokého školství. - Honzík, J.M
Memorandum Európskych spoločenstiev o vysokoškolskom vzdelaní. Možnosť prístupu k vysokoškolskému vzdelaniu. Partnerstvo vzdelania s ekonomickým sektorom. Ďalšie vzdelávanie, otvorené a dištančné vzdelávanie. Európska dimenzia vzdelania. Princíp systému výmeny a prenosu kreditov. Mobilita v podmienkach strednej Európy. Kreditový systém na vysokých školách v ČR.