Funkcje i rozwój wyzszych szkól przedsiebiorczosci i zarzadzania. - Aguilar, Francis Joseph
Úloha škôl biznisu. Čo odlišuje najlepšie školy biznisu. Vyučovacie programy a ich obsah. Poslucháči škôl podnikavosti a riadenia. Didaktici. Univerzitné fakulty riadenia a podnikavosti. Nezávislé školy riadenia. Význam predložených problémov sa zvýrazňuje v období tvorby programov univerzitnej výučby a vtedy, keď školiaca jednotka je nastavená na dokumentovanie odovzdávaných poznatkov. Výskumné práce.