K problematice zavádění kreditových systémů studia na českých vysokých školách. - Polák, J.
Charakteristika základných systémov vysokoškolského štúdia: tradičný, modulárny a kreditový systém štúdia. Výhody a nedostatky kreditového systému. Problémy a výmena skúseností pri zavádzaní kreditových systémov.