Model AD - AS a jeho aplikace na domácí ekonomiku. - Havlíček, L.
Model AD - AS používaný pre analýzu trhových ekonomík a tvorený podmodelom AD agregátneho dopytu. Modely trhu tovaru IS a peňazí LM. Získavanie údajov a formulácia modelu. Hodnotenie modelu spätnou rekonštrukciou časových radov.