Rozdělená zpoždění a adaptivní ekonomické chování. - Hušek, Roman
Niektoré možnosti špecifikácie ekonometrických modelov konzistentných s dynamickými charakteristikami ekonomických štatistických údajov, problémy pri odhade parametrov týchto modelov. Zahrnutie oneskorených hodnôt exogenných a endogénnych premenných do množiny vysvetľujúcich premenných, formulácie tzv. modelov reálnych oneskorení. Model adaptívnych očakávaní.