Srovnávací specifikační analýza produkčních funkcí. - Moravanský, D.
Niektoré výsledky komparačnej analýzy niekoľkých rôzne špecifikovaných tvarov mimoprodukčnej funkcie použitím štatistických dát tvorených súborom časových radov databázy podniku ťažkého strojárstva (Žďárské strojírny a slévárny 1976-1989). Použité itegračné techniky a výpočtový program (NELIM).