Zber druhotných surovín a jeho využitie. - Goldbergerová, A.
Skúsenosti a výsledky pôsobenia firmy PETMAS v Pezinku v oblasti zabezpečovania separovaného zberu a zhodnocovania druhotných surovín. Spolupráca firmy s mestským zastupiteľstvom a na legislatívnom základe. Podnikanie v oblasti druhotných surovín, recyklácia odpadu. Využitie odpadu na výrobu ekologických výrobkov.