Koncepcia rozvoja telekomunikácií.
Niektoré časti z materiálu ministra dopravy R. Hofbauera: Súčasný stav a budúcnosť spojovej a telekomunikačnej siete na Slovensku. Cieľom rozvoja telekomunikácií je zvýšenie kvality a kapacity poskytovaných služieb. Digitalizácia telekomunikačnej siete. Financovanie projektu digitalizácie telekomunikácií Slovenska.