Ve světě uhlí nekončí. - Fialová, H.
Budúcnosť uhoľného priemyslu v Európe. Stabilný rozvoj svetového trhu uhlia a jeho dobré dlhodobé perspektívy. Geografia uhlia. Ťažba čierneho a hnedého uhlia vo vybraných oblastiach a krajinách v r. 1973-1991. Štruktúra dopytu po uhlí v krajinách OECD.