Automobily.
Situácia českých výrobcov osobných a nákladných áut. Svetový automobilový priemysel a trh. Prehľad autoservisov v ČR. Verejná kontrola automobilovej dopravy z hľadiska znečisťovania životného prostredia v krajinách Európskych spoločenstiev a osobitne v ČR. Prognóza podporovaných zmien v skladbe áut.