Analýza hospodárenia podnikov poľnohospodárskej prvovýroby. - Ševčíková, M.
Výroba a produkčné parametre výroby. Výsledky hospodárenia poľnohospodárskych podnikov v priemere za SR. Výsledky hospodárenia podľa okresov. Výsledky hospodárenia v jednotlivých produkčno-ekonomických skupinách. Výsledky hospodárenia v skupinách vymedzených podľa ceny pôdy.