Podnikatelská strategie a její počítačová podpora. Systém STRATEX. - Fotr, J.
Úspešný rozvoj firmy v podmienkach trhovej ekonomiky vyžaduje kvalitnú prípravu a spracovanie podnikateľskej stratégie. Významným pomocníkom pri tejto činnosti je pružná podpora prípravy podnikateľskej stratégie. Jej analýzu a hodnotenie uľahčuje napr. systém STRATEX. Prednosťou tohto systému je jeho pružné prenášanie zmien vstupných údajov do výstupov systému.