Je řízení věda? 2. Teorie chaosu. - Jirásek, J.
Rôzne poňatie vedy v USA a v Európe. Prívlastok vedecký dodáva riadeniu na vážnosti a vedecký argument. Teória chaosu skúma systémy v ich meniacom sa pohybe. Manažéri v prostredí chaosu. Podnety teórie chaosu pre riadenie.