Premena výrobných podnikov pre 21. storočie. 2. Počítačmi integrovaný podnik - vízie a realita. - Košturiak, Ján
Rozsah a postupnosť automatizácie a integrácie podniku. Maximálne prispôsobenie sa požiadavkám zákazníka s vysokou pružnosťou vo všetkých oblastiach. Dôsledná koncepčná príprava projektu. Bez novej organizácie a podnikovej kultúry môže byť tento koncept pre podnik cestou ku katastrofe. Výrobný manažment sa stáva manažmentom zmien.