S Peterem Druckerem o managementu a jiném. - Vodáček, Leo
P.F. Drucker a moderný manažment USA (viedenský rodák, 1909, jeden z rodičov českého pôvodu, od 1937 v USA). Vývoj jeho osobnosti konzultanta, vysokoškolského učiteľa a žurnalistu. Jeho hlavné diela z oblasti manažmentu, preklady v češtine. Názory na americký manažment, autorov hlavných diel z tejto oblasti, výpočtovú techniku a otázky československej transformácie zaznamenané cez jeho návštevu v Prahe v máji 1992.