Banky a bankroty. - Knapp, P.
Ohrozenie dodávateľsko-odberateľských vzťahov v dôsledku nefunkčného platobného mechanizmu, zadlženosti podnikov a s tým súvisiacej druhotnej platobnej neschopnosti. Novela zákona o konkurze a vyrovnaní v ČR, platná od 22.4.1993 a jej porovnanie s československým zákonom o konkurze a vyrovnaní z r. 1931. Očakávané dopady a riziká pre banky.