Jak vyzrát na bankroty? - Kupka, Václav
Rozhovor s námestníkom ministra hospodárstva ČR. Bankroty ako legitimný nástroj reštrukturalizácie ekonomiky. Mimosúdne nástroje na minimalizáciu ich negatívnych národohospodárskych účinkov. Zápočty pohľadávok a záväzkov. Kapitalizácia úverov a pohľadávok. Odkúpenie pohľadávok a ich odpis do nákladov.