Strategie zachování firmy. 1. Jak předcházet zániku firmy. - Vlček, Radim
Charakteristika troch stratégií prežitia podnikov. Teoretické úvahy vyúsťujú do konkrétnych, praktických návodov na zaistenie úspešných výrobných programov firiem, schopných ochrániť podnik pred bankrotom a zaistiť mu dlhodobú prosperitu. Stratégia prosperity. Stratégia sanácie. Stratégia znovuzrodenia.