Píšete správně dopisy? - Zuzák, Roman
Možnosti písania úradných listov, ich výhody a nevýhody pre vedúcich pracovníkov a sekretárky. Vedúci pracovník diktuje text priamo do stroja alebo diktafónu, alebo nechá na prepísanie súvislý text, alebo len v bodoch.