Ekonomické účty pro zemědělství. - Jeníček, Vladimír
Zostavenie podrobného účtu produkcie poľnohospodárstva. Komoditný účet. Účet tvorby kapitálu. Tvorba fixného kapitálu. Zásoby. Vysvetlenie k pomocným tabuľkám. Pokr.