Programy pro účetnictví. Přibližujeme další tři softwarové produkty usnadňující vedení podnikatelské agendy. - Podlahová, J.
Výsledky testov troch účtovných programov. Programy JUH - jednoduché účtovníctvo - program určený pre vedenie jednoduchého účtovníctva a evidencie záväzkov a pohľadávok. Veľkoobchodný sklad - program slúži k vedeniu skladu, vystavovaniu faktúr maloobchodného predaja a pod. RPO - program určený pre vedenie kompletnej ekonomickej agendy malých a stredných podnikov. Program je tvorený v databázovom jazyku CLIPPER 5.01.