Přehled platné metodiky účetnictví podle stavu k 1. lednu 1993.
Prehľad platnej metodiky účtovníctva k 1. januáru 1993 predstavuje opatrenie ministerstva financií ČR č.j. 282/2 019/1993, ktorým bola prevzatá metodika účtovníctva. Prehľad obsahuje tiež opatrenia FMF, ktorým sa ruší a upravuje metodika účtovníctva.