Přínos novely obchodního zákoníku z hlediska účetnictví. - Dědič, J.
Právne problémy novely obchodného zákonníka. Zmeny v účtovníctve podnikateľov. Rozpor medzi ekonomickým a právnym poňatím rezervného fondu. Rezervný fond spoločnosti s ručením obmedzeným, akciovej spoločnosti a ďalšie zmeny. Novela ustanovenia obchodného zákonníka v záväzkových vzťahoch.